Emag

Cel mai recomandat magazin online de ochelari si lentile

miercuri, iunie 20, 2018

Cine sunt ei

Imaginează-ți ce înseamnă să colecționezi cea mai mare selecție de lentile de contact din România și atunci vei avea o idee despre cum e pe la ei.Sunt înconjurați de peste 460 de modele de lentile de contact colorate și cu dioptrii și de câteva sute de perechi de rame de vedere și ochelari de soare Lensa.roLensa
                             Misiunea lor 
Sunt acolo pentru cei care vor să își transforme, la propriu, modul de a vedea lucrurile și de a fi văzuți. Perfecționarea simțurilor, conturarea și iluminarea nuanței naturale a ochilor, accentuarea privirii prin culori vibrante, orice transformare e posibilă la noi. „Orice“ nu e un cuvânt prea mare pentru stocul lor în continuă creștere; Adauga constant noi produse, selecționate atent de la cei mai de încredere furnizori din întreaga lume. 
Recomandari lentile colorate:

LENTILE COLORATE

Orice beauty kit ar trebui să conțină astăzi, pe lângă rujul preferat și mascara, perechea favorită de lentile cosmetice. O schimbare mică în modul în care ne vedem este o schimbare mare în modul în care ne percep ceilalți. Persoanele discrete ar trebui să nu se despartă de lentilele cu pattern efect de iluminare sau de schimbare a profunzimii privirii, în timp ce persoanelor îndrăznețe nu ar trebui să le lipsească lentilele în culori intense. Rutina de frumusețe nu poate fi întreruptă nici măcar de o prescripție medicală; Nu e niciun compromis, lentilele colorate pot avea și dioptrii.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentati va rog!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contactaţi-må!

Nume

E-mail *

Mesaj *

Like us on Facebook

Libris

Flickr Images